top of page

AGENDA   Openbare optredens

15 januari 2023  Jazz on Sunday  - Swing Gouda

Regelmatig verzorgt Swing Twice een openbaar en gratis toegankelijk live optreden onder de naam  'Jazz on Sunday' in 'Swing', het gezelligste café restaurant van Gouda. Aanvang: 15.00 uur  Einde: 18.30 uur en toegang gratis.

 
Sunday  Live Music- NY Basement - Rotterdam 

Regelmatig is er ook live music in NY Basement in Rotterdam. Heerlijke fine dining in trendy ambiance met wisselende bands. Zodra er weer een datum bekend is waarop Swing Twice weer zo'n heerlijk middag mag verzorgen zullen we dat hier melden.    

 
SwingTwice-04.jpg
SwingTwice-06.jpg
Besloten optredens 

Vanzelfsprekend spelen we ook graag op privé- en bedrijfsfeesten. Daar waar onze jazzy muziek met een pop sausje en onze popmuziek met een jazzy sausje past komen we graag optreden. Uiteraard stemmen we binnen onze mogelijkheden het repertoire (en volume!) af op de sfeer wens van de opdrachtgever. Of het nu een gezellige receptie betreft of een feest waar het af en toe uitbundiger mag zijn, wij weten en begrijpen wat er van ons verwacht wordt. Maar dat het een heerlijk evenement wordt, dat staat vast! Zie voor verdere informatie onze contact pagina
bottom of page