top of page

AGENDA   Openbare optredens

Jazz on Sunday  - Swing Gouda

Sinds 2004 (!) verzorgt Swing Twice openbare en gratis toegankelijke live optredens onder de naam  'Jazz on Sunday'. Vanaf 2012 doen we dat in 'Swing' (hoe toepasselijk!), het gezelligste café restaurant van Gouda (Markt 24).
Aanvang: 15.00 uur en einde rond 18.30 uur.


Ook de laatste editie van het seizoen was een heerlijk optreden met veel bezoekers en een fijne sfeer. Nu eerst even een muzikale pauze en na de zomer zien we weer verder.

 
Sunday  Live Music- NY Basement - Rotterdam 

Regelmatig is er ook live music in NY Basement in Rotterdam. Heerlijke fine dining in trendy ambiance met wisselende bands. Zodra er weer een datum bekend is waarop Swing Twice weer zo'n heerlijk middag mag verzorgen zullen we dat hier melden.    

 
SwingTwice-04.jpg
SwingTwice-06.jpg
Besloten optredens 

Vanzelfsprekend spelen we ook graag en regelmatig op privé- en bedrijfsfeesten. Daar waar onze jazzy muziek met een pop sausje en onze popmuziek met een jazzy sausje past komen we graag optreden. Uiteraard stemmen we binnen onze mogelijkheden het repertoire (en volume!) af op de sfeer wens van de opdrachtgever. Of het nu een gezellige receptie betreft of een feest waar het af en toe uitbundiger mag zijn, wij weten en begrijpen wat er van ons verwacht wordt. Maar dat het een heerlijk evenement wordt, dat staat vast! Zie voor verdere informatie onze contact pagina
bottom of page