top of page

About

Swing Twice is niet 'zomaar een band'  het is een swingend concept! Muziek maken is onze passie en doen we met plezier, maar wel met het motto "als we het doen, doen we het goed! We hebben een uitgebreide repertoirelijst jazz, latin en popnummers die goed bij onze 'sound' passen. Een optreden van Swing Twice staat garant voor aanstekelijke muziek waarbij de voetjes zeker van de vloer gaan en met een volume dat zich aanpast aan de sfeer en de gelegenheid! Dit zijn onze 3 P's:

 

It's Professional: 
Professionele en ervaren musici die het heerlijk vinden om te mogen spelen.

It's Pure
Puur en eerlijk, geen samples, backing-tracks of andere 'hulpmiddelen'

It's Passionate

Passie en enthousiasme op het podium is het handelsmerk van Swing Twice


 

Line-up

De bandbezeting is zang, sax, toetsen, bas en drums. De band kan eventueel uitgebreid worden met gastmusici. De playlist en het repertoire worden, binnen de grenzen van onze 'sound' en mogelijkheden, afgestemd af op de gewenste sfeer van uw event.  

Backline

Wij zijn helemaal 'zelfvoorzienend' v.w.b. instrumenten, podium monitors en versterking voor zalen tot ongeveer 300 personen. Een storingsvrije vrije 16 Ampère stroomgroep en een ruimte of podium van ongeveer 6 x 3 meter is alles wat we nodig hebben. Een microfoon voor een spreker en pauzemuziek zijn standaard voorzien. Showverlichting hebben wij niet bij ons. Een technische rider is op verzoek beschikbaar.

Swing Twice tijdens Jazz on Sunday met gast gitarist Henry

bottom of page